Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Bababolt nyitás feltételei?

Bababolt nyitás feltételei?

Figyelt kérdés

Baba boltot szeretnék nyitni.

Mik a feltételei?

Nekem élelmiszer - vegyi - gyógynövény eladóim van és boltvezető bizonyítványom... Nem tudom ez elég - e?

Mire van ehhez szükség, milyen engedély, milyen feltéleknek kell megfelelnem?

Egyéni vállalkozó lennék.

2020. jún. 21. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
36%

kizárt dolognak tartom, hogy ez a mai világban nyereséges legyen

könyvelőt keress meg!

2020. jún. 21. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Délelőtt még pékséget akartál nyitni.

Mi lenne, ha mondjuk először tartaná egy piackutatást ott, ahol vállalkozni akarsz?

2020. jún. 21. 16:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Tehát nem tudtok választ adni. Meg az egész fórumon az a 2-3 ember mozog,semmi érdemleges válasz soha semmire,kivéve ha szerelemről szól,ott tudjátok osztani az észt! Köszi,de erre nem vagyok kíváncsi.Igen,adott pár millió és most valamihez kezdeni akarok.

Nem ez volt a kérdés,ha nem tudod a választ keress egy másik fórumot.

2020. jún. 21. 16:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Miért ne lenne nyereséges? Még a gagyi baba boxok is 10-20 ezrek a neten,aztán van benne 2 body meg pár krém ,textilpelenka,ennyi.

De én itt nem tettem fel olyan kérdést,hogy nyereséges-e...

2020. jún. 21. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Elég a végzettséged egy ilyen bolthoz.
2020. jún. 21. 17:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak akartam árulni egy-két ruhát is, ágyneműt stb.. ezért kérdeztem. Köszi szépen
2020. jún. 21. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!