Olaszország tényleg mindig egy borzasztóan szegény ország volt? A szerencséjét senki nem csinálhatja már meg ott? Ha idehaza nyugaton (átlagolva) egy festő magánvállalkozó megkeres napi nettó 50000 forintot,ott nem tud minimum 80-90 ezret megkeresni?
hagyjad már a kamujaidat, úgy keresnek itt napi 50-100at, mint ahogy olaszország szegény ország. troll gyökér...
vagy te most valami művészi festéről beszélsz, nem szobafestőről?
#9: Ha szobafestőre gondolsz, akkor bárhol.
Az összes jó festő/burkoló/kőműves stb. be van táblázva 6-8 hónapokra is akár.
Igen, ez is tök valószínű, hogy várnak egy felújításnál 8 hónapot valakire :D
Álomvilág
// Egy ténylegesen építőiparban dolgozó
Valóban kilométerekte látszik a stílusodon, hogy tényleg építőiparból eresztettek ide! :DDDDD
Innentől nincs több kérdésem. :D
Ezek alapján még azt sem tudod, hogy eddig mire mit válaszoltak neked.
Ezek szerint értelmezni/összerakni se tudod a dolgokat.
Már a nyolcasban tudtam előre, hogy mi vagy valójában! :DDD
Ha valaki itt egy unatkozó butuska troll az egyedül te vagy, hiába próbálod kézzel-lábbal bizonygatni az ellenkezőjét. :DDD
Ha egyszer erre rájöttek, ahogy itt is nagyon sokan, te ezt már soha nem fogod lemosni magadról. ;)
Még a barbár stílusod is kizárólag engem igazol! :DDD
Mint írtam már, nincs több kérdésem, szevasz! :DD További jó veszekedést, immáron magadban! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!