Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit gondoltok erről a postai...

Mit gondoltok erről a postai drágításról?

Figyelt kérdés

Szerintem vicc, tényleg jobban megéri a fox pist stb.

Ami csomagot eddig 1800-ért adtam fel, vagy 1700 valamennyi, az most 2340 Ft.

Ami eddig 2850 Ft volt, az most 4100.

Meg még sorolhatnám, pofátlan drágítás. Először ma azt hittem, én bazztam el valamit! Nem, drágítás volt és nem 100 Ft, mimt neten írják nagyon nem.

Egyébként azt tudtátok, hogy ha orthon nyomtatsz címkét, töl ugyanaz 100 Ft-al drágább, mint ha postás csinálja. Kipróbáltam, minden ugyanaz!

Atyaúristen, ilyen csomagárak, ugyanez fox postnál egy ezres, ha van kupon annyi sem, csak az 40 km! Megint a falusi paraszt szopik. Nem tudom jobban megfogalmazni.

Nincs eltúlozva semmi. A sok köcsög meg nem akarja a szállítást kifizetni, pedig neki kellett így emg úgy, mondtam, ha elutalja meg van 200 Ft-ból elsőbbségivel, azt át is vállalom!

2020. jún. 2. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Én ha néha eladók valamit, akkor úgy hirdetem, hogy a postaköltség is benne van. Tehát múltkor eladtam egy csizmát, már úgy tettem fel, hogy utánvéttel mindennel kalkulálva 12 ezret kértem érte. Bementem a postára, mondtam, úgy adja fel, hogy nekem 12 ezer érkezem a számlámra (a posta átutal is) és mindent a címzett fizet. Sose volt még gondom.

Ha felbontogatják a csomagokat, akkor levéltitok megsértése miatt lehet őket jelenteni. Aztán le is cserélhetik a bagázs, mert lehet, hogy a postai dolgozó nem egy vonzó szakma, viszont kis falvakba nagy a munka hiány, szóval tuti találnánk mást, csak kitartóan kell panaszkodni.

Amúgy meg elég nagy madár vagy, ha te állod postaköltséget, mindig a vevő fizesse, vagy vegye meg mástól.

2020. jún. 3. 07:30
 12/13 anonim válasza:
Milyen gazdag emberek vannak itt hogy 3000ft nekik tök természetes gyakorlatilag a semmiért cserébe.
2020. jún. 10. 09:41
 13/13 anonim válasza:
70%

Utánvétel a lehető legdrágább és legrizikósabb feladási mód. Kifizeted a 3000 forintos feladási díjat, majd pár hét után visszajön a csomag, mert nem hajlandó a megrendelő átvenni.

Kíméld meg magad a fölösleges bosszúságtól, és inkább keress másik vevőt!

2020. jún. 18. 09:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!