Mennyire "normális" ha a május elején intézett táppénzt még nem utalták?
A kérdésedből épp csak a lényeget hagytad ki. Esetleg megemlíthetted volna, hogy vállalkozó vagy.
Valószínüleg van egy 30 napos átfutási ideje, mint a hivatalos ügyeknek általában.
Vállalkozó vagy, ok és milyen ev, kata?
Nem minden esetben jár betegszabi (mert amúgy az első 15 nap bsz).
Kifizetőhely esetében 8 nap a folyósítás, akinek az állam folyósítja max 60 nap.
Ez van.
Hármas válaszoló, saját vállalkozás kategóriába ment a kérdés, azt hittem így érthető lesz.
Négyes válaszoló igen, kata. Baleset miatt 1 hónapra írt ki az orvos még áprilisban és vállalkozó ismerősömmel beszélgettem aki mesélte, hogy neki anno pár nap alatt utaltak, ezért nem értem mi tart eddig most de ha van egy egyébként hosszabb átfutási ideje és ez így még rendben van, akkor oké.
Balesetre (üzemi gondolom) magasabb ellátás jár.
Nekünk előtte még küldtek egy több oldalas kérdőívet, hogy "szerintünk", hogyan történt a baleset. Ez után minősítették üzemi balesetnek, majd számfejtettek, és fizettek. Ez több hónapot vett igénybe.
Nekem az a véleményem, hogy a Corona a hibás. A rengeteg adminisztráció miatt késhet pénzátutalás.
Persze lehet, hogy a migránsok, vagy a Soros szólt bele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!