Személyi edzőként hogy induljak el?
Figyelt kérdés
Esetleg ha van köztetetek edző segíthetne.
Nincs még egy vendégem sem, és még helyem sincs, nem rég végeztem a sulit. Nyilván fokozatosan gyűlnének az emberek, de az 50 ezres adót már az első hónapban is fizetnem kéne. Hogy tudnám ezt megoldani, hogy ne negatívan jöjjek ki a dologból?
2020. máj. 15. 19:16
2/5 anonim válasza:
Milyen edzo lehetsz ha már az elindulás is problémát okoz.
De. Régen volt egy dal:
Bal lábat a jobb után,
Jobb a bal után,
Így mennek a kisdobosok végig az utcán......
Keress rá a dalra , tanuld meg, hátha segít.
3/5 A kérdező kommentje:
Semmi köze ahhoz annak, hogy valaki nem szeretne negatívan kijönni kezdetekben a dologból, hogy milyen tudású edző. Attól, hogy adózásban még nem jártas, lehet jó szakember, csak lehet nem akar kockáztazni, úgy hogy csak úgy fejest ugrik. mert anyagilag nem engedheti meg magának.
2020. máj. 16. 20:43
4/5 anonim válasza:
Nem vagyok edző (igazából prosti vagyok XD), de javaslom, hogy adószámos magánszemélyként kezdd el, mert valószínűleg csak alkalmi megbízásaid lesznek az elején. Adószámos magánszemélynek nem kell havi 50 kata-t fizetni, csak 15% szja-t az éves adóbevallás után. (Évi 2 milliós bevétel felett szocho kötelezettség is felmerül, a szocho törvény leírja a pontos részleteket.) Ha már rendszeres a bevételed, és ki tudod termelni a kata-t, akkor válts át egyéni vállalkozóira.
5/5 Barbell Deadlift válasza:
Kedved utolsó, ez nagyon frankó komment volt :) Viccee is, és a tanács is korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!