Hova fektessem be azt az összeget, hogy jól élhessek belőle, vagy esetleg meggazdagodjak?
30-as válaszoló vagyok.
5 millió semmire nem elég, persze ha nem akarsz dolgozni.
Én vállalkozást csinálnék. Meg is van, hogy mit és hogyan.
Neked vicc 5 millió forint, másnak egy lehetőség.
Szia!
Ha te lennék, akkor valószínűleg kifizetném minden tartozásomat, amit nem is tudom miért de évek óta görgetek magam előtt, pedig dolgozok, és fizetem, és nem is olyan nagy összeg (kb 1 millió)
De már olyan szintű a stressz, hogy kezdek megőrülni, mivel nincs már munkám se. Épp Hollandiába tervezek kimenni, de még a repjegyre sincs. Beszélek 3 nyelvet.
Nagyon sok tanácsom van neked, nagyon sok mindent tudnék kezdeni azzal a pénzzel. 25 vagyok, férfi.
Ciki, de haver, olyan szinten irigyellek, hogy azt elmondani nem tudom.
Van kedved egy-két morzsával konkrétan megváltoztatni az életemet?
Bár ez nyilván nem a legjobb befektetési módszer, ahogy azt bárki gondolná (nyilván), de egy olyan kapcsolatra tennél szert, egy olyan barátra aki örökké jönni fog neked eggyel. És sajnos tényleg szuper ötleteim lennének, de nem még egy szobát se tudok kivenni épp, nem hogy befektessek.
Köszönöm ha idáig elolvastad. Bízom benne. Legyen szép napod! És ha nem is rajtam, akkor kérlek először segíts valakin! Én tuti, hogy leszólítanék pár embert hogy befizethessem 1-2 számlájukat. :D
34-es vagyok
30-as válaszoló: milyen igaz. Aki a kicsit nem becsüli...
5m forint. Megszámlálhatatlan lehetőség jut eszembe.
Elsőkénr, internet világa tele van jobbnál jobb dolgokkal. Csak ismerni kell, és beszélni angolul, természetesen
Az alberletrol miért beszelitek le ?
Van aki alkalmas rá, én nem de feleségem igen, rettentően bunkó a berlokkel , havonta megy a pénzért (bevalljuk de erte megy akkor is mert ha gyanús valami a lakásban akkor máris intézkedik) beszedi a pénzeket.
A szerződés legyen jó , de ügyvédnek tanul írjon már egyet és ha alkalmas arra hogy szigorú legyen, de ügyvédnek tanul tehát eléggé aljas szakmát nézett igy nem lehet gond, adja ki.
Mi így élünk igazából fenntartom az albérleket, ha van pénz csinálunk még albérletet , sok munkát én végzek el egyedül és működik.
Nem passzív jövedelem meg ilyen butasagok, meg van vele meló, naes ? Pénzt nemcsak megszerezni nehéz hanem megtartani.
37-es jól írja, megtartani is nehéz.
Hogy miért adtam el a földet? Nem volt mit kezdjek vele. Tavaj decemberben állapodtam meg a vevővel, megldpően jó összegben és most fizette ki az összeget.
Arra is gondoltam, hogy a szüleimre bízom a pénzt, kezdjenek vele amit akrnak, ebben nekik több tapasztalatuk van. De ők nagyon támogatnak engem abban, hogy ha lehet, én fektessem be, dolgozzak meg én a "sikerért". Ami persze rendben is van, csak nagyon óvatos vagyok most, mire is adok ki pénzt. Nem szeretném elherdálni, mert ekkora lehetőségem soha az életben nem lesz több
Miért ? Ha ő örökölte. A xi kerületben madarhegy részén régen a szegények , vettek telket még a kommunisták kaptak
Ott ez az ár megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!