Kitaláltam egy terméket, amit gyártani lehetne. Hogy tudom megvalósítani és meggazdagodni belőle? 20 éves csóró proli vagyok.
Én először prototípust készítettem, majd eladtam. A bevétel szükséges részét mindig visszaforgattam az egyre nagyobb volumenű gyártásba. Figyelembe véve a mai pocsék alkalmazotti viszonyokat, ez egy egész "jó buli" volt. De újabban az ipar helyett a mezőgazdasággal akarom ezt csinálni. Mert a szükséges termék (például az élelem) közvetlen előállítása méginkább gazdaságosabb mint az ipari termék, majd abból pénz, majd abból a szükséges árut megvenni. Összehasonlítva az alkalmazotti viszonyokkal, szinte ökölszabály lett nekem az hogy: Törődjek a saját üzletemmel és ne másokhoz társuljak például alkalmazottként.
A jót még rosszul is megéri csinálni. Vagyis a saját üzleteddel törődni az alkalmazotti lét helyett. De a rosszat nem éri meg jobban csinálni. Vagyis például egy idegen gyárban egyre többet, végül napi 24 órát dolgozni. Úgyhogy sok sikert, szerintem nem fogod megbánni.
Úgy, hogy elkezded kis tételben gyártani és ha felfut az üzlet visszaforgatod a bevételt.
Ha nincs rá pénzed, hogy kis tételbe gyártsd akkor összehozol egy prototípust és keresel társat, aki pénzzel tud beszállni a gyártásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!