Ki szeretném próbálni a dropshippinget. Van-e rá bármi mód, hogy vállalkozás indítása nélkül kipróbáljam?
Figyelt kérdés
Kiválasztottam a termékem, csináltam webshopot shopify segítségével, utánanéztem az adózásnak és a feltételeknek és úgy láttam muszáj vállalkozást indítanom ahhoz, hogy belevághassak. Ha csak mondjuk 1 hétig szeretném működtetni, megnézni hogy hogy is működne ez az egész, van rá mód hogy vállalkozás indítása nélkül kezdjek bele?2020. máj. 12. 12:57
1/3 anonim válasza:
Akkor hogy fogsz számlázni?
Max úgy tudod, ha valaki más neve alatt csinálod, akinek tud számlát adni abban a tevékenységben, amit kinéztél magadnak.
2/3 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti, főállásba dolgozom egy kis cégnél, biztosan segítenének benne. Köszönöm a választ!
2020. máj. 12. 13:12
3/3 anonim válasza:
Biztos nem fognak csalásba belemenni-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!