Korulbelul mennyi ido utan kell hogy profitot terneljen a vallalkozas, hogy abbol lehessen megelni?
Ha pl elkezd valamit az ember ugye nem egybol jonnek a vasarlok megrendelok mert meg be kell jaratni s dolgot. Ti mennyi turelmi idot adtok adtatok magatoknak?
Es hany eve megy a vallalkozasotok?
Nem értem mi bajod volt az első válaszommal, értelmesebbre sikerült, mint a kérdésed.
De hogy konkrétabb választ is adjak, az én vállalkozásom már a második hónaptól kezdve bőven profitot termelt, az összes kezdő befektetést megtérítette már az első évben és még maradt is belőle a kényelmes életre.
Szuper igy akkor eljottunk a kov. Kerdeshez termelest vsgy szolgsltatast nyujtasz.
Nem ismered Renyi Alfredot ugye?
4-es vagyok. Szolgáltató terület, pénzügyi-gazdasági vonalon. Leginkább könyvelés, könyvvizsgálat, cégmenedzsment, pénzügyi tanácsadás, pályázati dolgok, stb.
Ezen kívül van tárgyi eszköz bérbeadásom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!