Régi vágyam egy papír és irodatermékeket árusító webáruház. Megérné elindítani?
Figyelt kérdés
Tőkém és szaktudásom (könnyűipari végzettségem) van, egyedül a kereskedelemben nincs jártasságom. Mielött elindult volna a járvány pont voltam egy expón, ahol nagyon szimpatikus beszállítókkal tudtam felvenni a kapcsolatot. Meg is van a koncepció, hogy mi alapján válogatnám ki a termékeket, mert tisztában vagyok azzal, hogy elég nagy a konkurencia alapból. Viszont most itt ez a járvány és ez sok mindent átírt. Lehet várnom kéne, nem ez a legjobb időszak ehhez, főleg kezdő kereskedőként?2020. ápr. 25. 17:05
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Végre egy normális, segítőkész válasz!
2020. ápr. 26. 11:29
12/12 anonim válasza:
Kérdező, más biztos volt benne, hogy az üzleti tervben végiggondoltad azokat, amiket az utolsó írt. De akkor ezek szerint nem. Szerintem írd le azt az üzleti tervet újra, kicsit alaposabban, mert már régen rossz, ha annyira nem bízol a saját tervedben, hogy a gyk-n kérsz véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!