Régi vágyam egy papír és irodatermékeket árusító webáruház. Megérné elindítani?
Igen, érdemes lehet várnod, bár ha úgy látod, hogy jobb tudsz lenni a konkurenciánál árban, szolgáltatásban, akkor meg itt a lehetőség.
Ha csináltál üzleti tervet, ismered a lehetőségeket, veszélyeket, kockázatookat, erősségeidet, gyengeségeidet, akkor tudnod kellene, hogy most érdemes-e nyitni. Egy vadidegen, akinek fogalma sincs se rólad, se a tervedről, mondja meg neked, hogy indítsd-e el a vállalkozásodat? Hm... Van egy gyanúm, hogy nem lesz túl sikeres az a vállalkozás. De azért sok sikert, remélem tévedek.
Neked kell érezni,tudni mikor is vágsz bele.
- mennyire tudnád magad hirdetni (?)
- nagy a konkurencia (ahogy említetted is)
- van-e terved/ötleted, hogy hogyan legyél egyedi és hogyan,mikkel fognád meg a vevőket?
- ha online vállalkozás, van-e terv olcsó kiszállításra?
Gazdaságra jelenleg nagy hatással van a vírus és ez az ötletedet nem tudod tesztelni kicsiben, ahogy pl én a termékeimet.
Elkészítem a prototípusokat, felmutatom több helyen s a visszajelzések, felmérések alapján meglátom: melyeketbe vágjak bele.
Szoktam külön egyedi darabokat is csinálni, de azokat magamnak,hozzám közzel állóknak.
Barátnőm lányának A3-as méretű tolltartót készítettem, rágják a fülemet, hogy mások is akarnak olyat.
Reakcióm: Nem.
(Már csak azért is, mert nem szeretek varrni s ez egyedi ajándék volt.)
Lehet hogy a vírus lecseng nyáron..
Viszont minnél jobban húzódik, annál jobban megviseli a gazdaságot, s amint vége lesz a vírusosdinak, kell úgymond egy gazdasági regenerálódás.
S ha vállalkozással kapcsolatban van kérdésed érdemes szakemberhez fordulni, még ha pár tízezerbe is fáj eleinte.
Anno pl én munkaügyin keresztül kaptam ingyenes tanácsadást, mit merre hol érdeklődhetek meg, hogyan vannak a dolgok papíron...stb.
Tudtommal most is még vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!