Akinek van ÁSZF, GDPR a weboldalán, ti mással írattátok meg, vagy megírtátok magatoknak?
Átolvastam millió másik weboldal saját ÁSZF-jét és összeírtam a sajátomat azok alapján, nem másoltam, habár elméletileg nem minősül jogvédett szövegnek, így akár ez az egyben át is lehetne emelni bárki másét.
Én nem ezt tettem, csak irányadóként használtam a többit. Mindenesetre érdekelne, érdemes-e ezeket a szövegeket inkább szakemberre bízni, ti hogyan csináltátok? Nem éles a weboldalam még, tehát bármikor lehet még akármin változtatni.
Ha mindenképp ajánlott, nem bánok kiadni erre pénzt, de nyilván szeretném minimalizálni az indulással járó költségeket.
Eleinte szerintem működik az, hogy nagyon hasonló profilú oldalakét átnézed, és testreszabod.
Ha már nagyok a bevételek, érdemes jogi szakemberrel átnézetni, átíratni, mert fontos a biztonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!