Miért jó ha vállalkozó vagyok?
apám pimpel,hogy kezdjek vállalkozni,neki anno nem volt lehetősége.
de én nem látom benne hihetetlen lehetőséget (nem barátom Orbán) csak a végtelen melót,küzdelmet az életért,és a siker csekély lehetőségét.
Akinek nem való, az ne vállalkozzon. Ennyi.
És te érzed hogy nem neked való.
Azért jó, mert hihetetlenek a lehetőségek - persze ha az a terved, hogy garzon albérletben egy unalmas házastársad legyen és egy gyereketek aki 12 évesen a lakótelepi utcagyerekekkel cigizik, bandázik, akkor hajrá :)
Én 8 év után fel tudok mutatni 15-17 milliót, és egy telket gyönyörű helyen, ahol hamarosan építem a családi házam, rönkház lesz, szerintem annak van hangulata :)
29/F és a nulláról kezdtem
Egy más élet- és szemléletmód. A lehetőségek birodalma azok számára, akik képesek kezelni az aggodalmaskodásukat, kitartóan küzdeni a céljaikért, és abba munkát beletenni. (Amúgy én egy nagyon szorongó ember voltam!)
És hajlandóak képezni önmagukat, mert ez a siker egyik legfontosabb alapköve.
Kb annyi a külömbség, mintha busszal jársz vagy kocsival között...
Mindkét esetben fizeted a költségeit, de az egyiknél kevesebb hülyét kell elviselned, és akkor és arra mész ahogy akarsz / tudsz.
Vállalkozóként nem szorulsz sem a kollégáid sem a főnököd jóindulatára, kényére kedvére!
Akkor dolgozol amikor akarsz, és annyi pénzt keresel amennyit bírsz!
Míg egy munkahelyen, van hogy mások munkáját is te csinálod meg mert ők csókosabbak, de a fizetésed ugyanannyi, ráadásul azt sem te szabod meg hogy mennyi fizetésed legyen.
Vállalkozóként annyit kérhetsz amennyit hajlandóak kifizetni a munkádért!
Szóval van alkudozási lehetőséged, munkahelyen meg vagy megcsinálod vagy ki vagy rúgva. Állásinterjún még a fizetést is úgy takargatják sokszor mint a véres rongyot.
Meg a legjobb kérdésük az, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni.
Mert nem dirigál neked egy főnök
Például van egy csávó, aki egy műsorban szokott lenni, és ő ott mesélte egyszer; hogy csomó ideig ugye beosztott volt, meg hogy nem jött ki a főnökeivel, többször munkahelyet is váltott; és akkor egyszercsak egy idő után rájött, hogy neki ez így nem megy ez a 'beosztott szerep', úgyhogy elhatározta, hogy saját céget alapít, és sikerült is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!