Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért jó ha vállalkozó vagyok?

Miért jó ha vállalkozó vagyok?

Figyelt kérdés

apám pimpel,hogy kezdjek vállalkozni,neki anno nem volt lehetősége.

de én nem látom benne hihetetlen lehetőséget (nem barátom Orbán) csak a végtelen melót,küzdelmet az életért,és a siker csekély lehetőségét.

2020. márc. 19. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Akinek nem való, az ne vállalkozzon. Ennyi.

És te érzed hogy nem neked való.

2020. márc. 19. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Akkor ne csináld. Kár is magyarázni a dolgot tovább..
2020. márc. 19. 19:03
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Akkor nem látod, ennyi. Akkor mehet a végtelen meló, küzdelem az léetért és a siker csekély lehetőségéért más cégében, aki aztán eléri azt, amire szerinted neked úgy sincs lehetőséged. Ilyen ember is kell.
2020. márc. 19. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Azért jó, mert hihetetlenek a lehetőségek - persze ha az a terved, hogy garzon albérletben egy unalmas házastársad legyen és egy gyereketek aki 12 évesen a lakótelepi utcagyerekekkel cigizik, bandázik, akkor hajrá :)

Én 8 év után fel tudok mutatni 15-17 milliót, és egy telket gyönyörű helyen, ahol hamarosan építem a családi házam, rönkház lesz, szerintem annak van hangulata :)

29/F és a nulláról kezdtem

2020. márc. 19. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Egy más élet- és szemléletmód. A lehetőségek birodalma azok számára, akik képesek kezelni az aggodalmaskodásukat, kitartóan küzdeni a céljaikért, és abba munkát beletenni. (Amúgy én egy nagyon szorongó ember voltam!)

És hajlandóak képezni önmagukat, mert ez a siker egyik legfontosabb alapköve.

2020. márc. 19. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Kb annyi a külömbség, mintha busszal jársz vagy kocsival között...

Mindkét esetben fizeted a költségeit, de az egyiknél kevesebb hülyét kell elviselned, és akkor és arra mész ahogy akarsz / tudsz.

Vállalkozóként nem szorulsz sem a kollégáid sem a főnököd jóindulatára, kényére kedvére!

Akkor dolgozol amikor akarsz, és annyi pénzt keresel amennyit bírsz!

Míg egy munkahelyen, van hogy mások munkáját is te csinálod meg mert ők csókosabbak, de a fizetésed ugyanannyi, ráadásul azt sem te szabod meg hogy mennyi fizetésed legyen.

Vállalkozóként annyit kérhetsz amennyit hajlandóak kifizetni a munkádért!

Szóval van alkudozási lehetőséged, munkahelyen meg vagy megcsinálod vagy ki vagy rúgva. Állásinterjún még a fizetést is úgy takargatják sokszor mint a véres rongyot.

Meg a legjobb kérdésük az, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni.

2020. márc. 21. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Az előző válasszal mélyen egyetértek, és a korábbiakban említett árnyoldal is olyan, hogy megtanulhatod kezelni, gyakorlással kialakul az a hideg fej. Faterod úgy látom ott van a toppon, végülis mióta vágyik rá, nem? Hajrá fater, zsebedben az internet, hadd hulljon a nagy lóvé!
2020. márc. 21. 13:21
 8/8 1112 ***** válasza:
76%

Mert nem dirigál neked egy főnök

Például van egy csávó, aki egy műsorban szokott lenni, és ő ott mesélte egyszer; hogy csomó ideig ugye beosztott volt, meg hogy nem jött ki a főnökeivel, többször munkahelyet is váltott; és akkor egyszercsak egy idő után rájött, hogy neki ez így nem megy ez a 'beosztott szerep', úgyhogy elhatározta, hogy saját céget alapít, és sikerült is neki.

2020. márc. 21. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!