Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Boltok 3ig lehetnek nyitva...

Boltok 3ig lehetnek nyitva elvileg? Errol gondolom irasban tajekoztatnak mindenkit, akit erint?

Figyelt kérdés
2020. márc. 16. 19:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az emberölés és nyitvatartás szerinted ugyan az a kategória?

Írásban nem lettem tájékoztatva, aki nem követi a híreket az mégis hol tájékozódjon?

2020. márc. 18. 09:08
 12/13 A kérdező kommentje:

Az írásban tájékoztatás szerinted egyenlő az internetes böngészéssel? Atyavilág..

Az írásban tájékoztatás minimum egy postán kiküldött levél

2020. márc. 18. 09:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Látszik nem volt még helyi rendeket módosítás miatti bírságod. Ez ezzel jár. Nálunk is az egyik telephely településén behoztak két éve január 1-tol hogy a vállalkozások külön szemétszállítási szerződést kell kössenek. Hiaba hogy az ingatlannak már van érvényes szemétszállítási szerződése. 5 éve vagyunk ott. Szerinted 3 év után én olvasgattam a település honlapját? Péntek zárás előtt beállított az önkormányzattól egy jogi előadó és az alkalmazott úgy hívott fel, hogy megbítsàgolbak , ha most azonnal pentek du. nem kötök külön szerződést, hiába hogy egyben szállítják el az ingatlanból mindenkiét konténerből.

Átmentem megkötöttem hétfőn leadtam nekik , a 10.000-től 2 millióig terjedő bírságból ìgy 10 vagy 20.000-et szabtak ki ha jól emlékszem.

A vállalkozói lét nagyfokú önállóságot is kíván sokszor.De ez meg legkevésbé tekinthető annak amíg ilyen nagyfokú a tájékoztatás is jelenleg a bezarasok kapcsán.

2020. márc. 18. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!