Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Nem fizet ki akinek dolgozom....

Nem fizet ki akinek dolgozom. Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Otthonomban vállalok munkát.

Akinek dolgozom,nem tud kifizetni.A mostani helyzetben mindenkinek akadnak nehézségei,ahogy neki is nekem is de nekem is szukseg van a penzre,foleg ugy ,hogy mar leadtam a munkat.Ti mit tennetek a mai helyzetben?Hagyjam es legyek megerto?

Hiaba van helyzet most az orszagban,a kozertben sem mondjuk azt,hogy bocs,most nem tudok fizetni : (((

2020. márc. 15. 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem teljesíti a szerződésben foglaltakat, akkor jogi útra terelheted az ügyet.
2020. márc. 15. 20:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Fizetési felszólítás kétszer, utána fizetési meghagyás. Számla lejárta után ha vállalkozásnak szamlazol akkor 40 euros behajtási ktg átalány és utána fmh. Attól mert nehéz idők jönnek a követeléskezeléssel foglalkozni kell. Persze azért előbb a szerződés szerinti pontok alapjan fokozatosság elve mellett járd végig a dolgot.
2020. márc. 15. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!