Mennyire bonyolult egy ilyen honlap elkészítése, illetve magánszemélyként üzemeltethetek-e ilyet?
Tehát már pár éve foglalkozom kriptovalutakkal. Nagy porenciál van benne, ez kétségtelen. Az is látszik, h világszerte egyre inkább elfogadottabbak.
Szeretnék egy egy olyan honlapot, ahol pénzt lehet váltani. Ft-btc, btc-ft. Illetve esetleg még pár altcoin.
Mennyire bonyolult egy ilyen weboldal eljészítése, illetve ezt csak cégként tehetem, vagy magánszemélyként, egyéni vállalkozóként is?
Sajnos csak az alapötlet van meg, így még nem jártam utána. Nem is tudom h hol kezdjem...
Bármi ötletet, tanácsot szívesen fogadok.
Előre is köszönöm a segítséget!
Nagyon bonyolult, és ez nem csak a dolog technikai részéről szól, hanem hogy egy rahedli engedéllyel meg hasonlókkal kell rendelkezned ehhez.
Magánemberként esélyed sincs rá hogy ilyen létrehozz.
Nagyon.
Meg az hogy kryptot kryptora valtasz az azt mondanam hogy nehez, de kryptot fiatra sokkal bonyolultabb. Nem azert mert mas a symbol, hanem mert ezek ugy vannak regularizalva ahogy, es amig csak tokeneket cserelgetsz meg szinte aml/kyc se kell, de amint elkezded valos penzre valtani ott mar mindenazatyauristen kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!