Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szeretnék elektromos biciklik...

Szeretnék elektromos biciklik kikölcsönzésével, bérbeadásával foglalkozni. Hogyan lehetne ezt hivatalosan, legálisan de a lehető legelőnyösebben megoldani a magyarországi törvények szerint? Milyen cég vagy hasonló kellene ehhez?

Figyelt kérdés
2020. jan. 31. 06:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát úgy, hogy van 5 elektromos biciklim, még veszek hozzá, vagy építek, hogy legyen kb 8 de akár 10 is lehet kezdésnek.

Ezután facebookon ismerőseimnek ,de akár másoknak is hirdetném, hogy ki lehet kölcsönözni akár több napra is, ha valaki szeretne túrázni vele több napot is.Vagy autóval elszállítanám egy másik városba, településre, ahol szintén ki lehetne próbálni, bérelni, tesztelni.Biztosan akadna erre jelentkező, akinek nincs még elektromos biciklije, vagy olyan is akinek van, de még próbálna mást is.Jelzem én Romániában lakok, nálunk még nincs elterjedve az elektromos bicikli, elég újdonságnak számít.Esetleg raknák rá mindenikre gps nyomkövetőt, lopás megelőzése érdekében...szóval ilyen elképzeléseim vannak.

2020. jan. 31. 09:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Így viszont román törvények alá tartozol, ott is kéne adózási tanácsokat megfogadni, mert valószínűleg nem ugyanaz mint itthon.
2020. jan. 31. 09:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Tudom, csak gondoltam itt érdeklődök első körben, mert egyrészt könnyebb magyarul, meg nálunk nincsenek ilyen fórumok.A törvények meg úgy gondolom nem lehetnek annyira eltérők, mivel mindkét ország uniós.
2020. jan. 31. 09:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnél, hogy mégis mennyire eltérőek az adójogszabályok.
2020. jan. 31. 10:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Ok.de tényleg azt mondjátok, hogy nem érné meg belevágni egy ilyenbe?Annyira sok munkával járna?Meg egyebekkel?..

Amint mondtam én csak szabad időmben foglalkoznák ezzel, csak némi plusz kereset lenne a cél, nem pedig a megélhetési forrás.

2020. jan. 31. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!