Szeretnék elektromos biciklik kikölcsönzésével, bérbeadásával foglalkozni. Hogyan lehetne ezt hivatalosan, legálisan de a lehető legelőnyösebben megoldani a magyarországi törvények szerint? Milyen cég vagy hasonló kellene ehhez?
Egy elektromos kerekpar-kolcsonzo ceg kell hozza, meg parmillio indulotoke. A szukseges penzugyi ismeretek hianyaban a tobbirol a konyvelodet kerdezd.
Azert uzleti terved legyen, esetleg piackutatast is csinalhatsz, mielott beleugrasz.
Azert megnezted mennyibe kerul egy elektromos bringa? Lopasvedelem, szervizeles, alkatreszek, amortizacio miatti csere, toltes, lemerult es otthagyott bringa begyujtese, stb? Az megvan, hogy a MOL Bubi rendszere, ami mogott van am infrastruktura rendesen, masszivan veszteseges?
Konyvelo. Szukseged van konyvelore. Mindent elmagyaraz, amire szukseged lehet.
Köszi.Még az lenne a kérdésem, hogy szerinted, egy ilyen vállalkozás (elektromos bicikli kölcsönző) müködtetéséhez kellene rendelkeznem valamilyen speciális képzettséggel?
Bicikli javító végzettség?
villanyszerelő végzettség? stb. szóval fogalmam sincs
KATA-s egyéni vállalkozó.
De szerintem is nagyon alábecsülöd az ezzel járó munkát és költségeket.
De egyébként hogy gondoltad a dolgot?
Én nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!