Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha megszüntetem a vállalkozáso...

Ha megszüntetem a vállalkozásomat mikor kezdhetek bele egy újba?

Figyelt kérdés
Szóval nem tudtam,hogy van olyan opció,hogy szünetelteni is lehet a vállalkozást és ezért inkább megszüntettem.Van aki azt mondja,hogy 1 év mulva lehet csak másik vállalkozást csinálni van aki meg,hogy akár másnap csak úgy lazán ügyfélkapun keresztül csinálhatok egy másikat.Most akkor melyik??Ha az első akkor nem lehet a szabályt valahogy kijátszani??

2020. jan. 29. 14:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
csak egy cégnek? mert az gyanúsan bujtatott munkaviszony
2020. jan. 29. 17:50
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem az nyugi 😄😄.De kedves navos barátom ha kapást akarsz ne gyk-n keresgélj...
2020. jan. 29. 18:07
 13/16 A kérdező kommentje:
Természetesen azt a kijátszás dolgot nem úgy értettem,hogy törvénytelenül hanem egy kis csavarral ha van.Feket pénzt nem fogadok el és soha nem is fogadtan el soha.
2020. jan. 29. 18:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát katás adózású nem lehetsz. Amúgy hány helyre számláznál, mert idén februártól jobban ránéznek a katás egyéni vállalkozókra. Amúgy konzultálj egy könyvelővel vagy adótanácsadóval, hogy most mit célszerű csinálni, mert itt gyakorin senki se fog ingyen kielégítő szakmai tanácsot adni.
2020. jan. 29. 18:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi változott idén februártól?
2020. jan. 29. 19:04
 16/16 xswerdy ***** válasza:
egyéni vállalkozóként természetesen nem kötelező KATA-snak lenned, ha pl. kereskedelemmel foglalkoznál, nem lenne célszerű. Egyszerre egy egyéni vállalkozása lehet egy természetes személynek (vagy egy bt-nek, kkt-nak lehet korlátlan felelősségű tagja). De ha az egyiket megszüntetted, másnap nyithatod az újat. KATA szempontjából van korlát, KATAs nem lehetsz rögtön újra. De KATAs bt beltagja már lehetsz.
2020. jan. 31. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!