Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit csináljak egy nagy teherau...

Mit csináljak egy nagy teherautóval?

Figyelt kérdés
Vettem egy teherautót, befektetés céljából, és egyéni vállakozás elindítása miatt, mert van egy cég, aki szerződést között velem, viszont náluk kevés a fuvar ahhoz hogy jó legyen a matek. Valakinek van elképzelése, ötlete, hogy mivel lehetne pénzt csinálni még ezzel az autóval? 4x2.5x2m az autó raktere, ami egyébként egy zárt doboz.

2020. jan. 29. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Bútorszállítás, költöztetés. De szerintem csak kamuzol. Az ember nem vesz többmillióért tehetautót, azzal hogy majd csak lesz valami.
2020. jan. 29. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Tudod, az egyéni vállalkozó abban különbözik egy alkalmazottól, hogy nem várja el másoktól, hogy megmondják neki, mit csináljon, hanem felemeli a hátsóját és FELHAJTJA MAGÁNAK A MUNKÁT!

Ja, vagy ezt nem mondták Neked, hogy nem fogja senki helyetted megszerezni, felhajtani, az orrod alá tolni a munkát?

2020. jan. 29. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Felhívogatod az összes szállítmányozási céget, mailt küldesz nekik, és leszerződsz még valakivel. Kapásból 3 jutott eszembe akik nem saját flottát tartanak fenn.
2020. jan. 29. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 2#

Tudod a vállalkozó abban különbözik az alkalmazottól, hogy informálódik innen onnan, ahonnan, hogy mit hogyan kell/lehet csinálni. Pl itt miért ne kérdezhetné meg?

3-as voltam.

2020. jan. 29. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Add bérbe valami fuvarosnak.
2020. jan. 29. 11:14
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem add el.

De komolyan, így nem fog menni.

Te látod, hogy mire képes az az autó és te. Ha dobozos, akkor hűtős is? Mennyi a raksúly? Gondolom 3,5 tonnás autó. Akkor nincs tachográf. A szerződött munkád milyen? mennyire fix? Lehet másik fix fuvart szervezni mellé, vagy kiszámíthatatlan? Nemzetköziznél is? Hajlandó vagy a kocsiban aludni?

2020. jan. 29. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:

"Mit csináljak egy nagy teherautóval?"

Fuvarozz :.)

2020. jan. 29. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!