Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mondanátok nekem befőttes...

Csongika97 kérdése:

Mondanátok nekem befőttes üveg gyártókat? Nagy mennyiségü befőttes üveget és gyümölcsleves üveget szeretnék vásárolni.

Figyelt kérdés

2019. nov. 22. 12:25
 1/4 anonim válasza:
58%

Szia!

Én az olasz gyártmányú Quattro Stagioni-ra esküszöm. Sok üvegem van tőlük, maximális minőség, nagyon meg vagyok velük elégedve. Háztartási boltokban is lehet kapni, én az amazon.de-ről szoktam rendelni, itt lehet nagyobb mennyiségben is. Nálam fontos szempont,hogy ne made in china legyen, hanem európai, és jó minőségű. Amik vannak idáig üvegeim, maximálisan helytálltak, még nem törött el egy sem, meg sem repedt, bírják a hőt, és a tetők sem rozsdásodnak.

[link]

2019. nov. 26. 11:21
 2/4 M.ani válasza:
58%
Szia! Vásárlás előtt szerintem adj fel hirdetést ( jófogás, facebook stb.) mert rengetegen kidobálják az üvegeket, illetve felajánják ingyen elvihetőnek.
2019. nov. 27. 20:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nos én havi 40.000db és 60.000db befőttes, lekváros és gyümölcsleves üvegre gondoltam.

Kézműves lekvár, befőtt és gyümölcslé gyártáshoz.

Akár szerződéses alapon is vásárolnék.

2019. dec. 3. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:
2019. dec. 3. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!