Mik azok a termékek amikkel meg lehet azt csinálni, hogy egyén vállalkozoként nagykerben megveszem nagy tételben s eladom a jofogáson kis tételben hirdetve mindennemu más engedély papir és végzettség nélkul?
Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 16:42
11/14 A kérdező kommentje:
csakhogy ezt nem én döntöm el
2020. jan. 24. 02:41
12/14 A kérdező kommentje:
a kérdés viszont csak erről szol
2020. jan. 24. 02:42
13/14 A kérdező kommentje:
de ezt se tudom, hogy te mit és hol hirdettél, én megint feladtam gy hirdetést, hátha ép tegnap ota lett fizetős s igazad van, de most is ingyenes volt.
2020. jan. 24. 02:45
14/14 A kérdező kommentje:
"Vagy ne kérj kiemelést, hirdess ingyen és akkor várj te is, hogy 6 hónap múlva, mikor épp a Balaton partján fekszel a barátnőddel, csörög a telefon, hogy ő Mari néni Mucsaröcsögéről és most éppen Budapesten jár és ha aznap délután át tudod adni neki a nagykörúton belül azt az antik húsdarálót, akkor mindenképpen kellene neki." ez a gondolatod meg azért nem jo, mert azt feltételezi, hogy egy, vagy néhány terméket hirdetek, annyibol meg akkor se lehetne megélni ha gyorsan megvennék. ha meg lassan veszik meg de minden napra több jut akkor nem mindegy milyen gyorsan veszik meg?
2020. jan. 24. 03:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!