17 éves vagyok és itthonról végezhető fordításokkal (angol) szeretnék egy kis plusz pénzt szerezni. Tudtok olyan munkáltatót aki alkalmazna vagy magánszemélyt?
Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 13:22
1/5 A kérdező kommentje:
Emeltszintű angol érettségim van 87% os
2020. jan. 21. 13:23
2/5 anonim válasza:
Nekem fel szokott ugrani facebookon egy diakszovetkezet, a nevet nem jegyeztem meg, mert reklam csak, de ok adnak hasonlo munkat, esetleg ilyeneknel keresgess:)
3/5 anonim válasza:
thats cute. ismerősöm egyszer elvállalt egy ilyen fordítást, azt hiszem a meló-diáktól. hát megszenvedett vele. valami jogi szöveg volt, 5000 ft oldalanként, de amerikai ismerőse (50es férfi, pénzügyben dolgozik) segítségével se volt könnyű. pedig ő nagyon penge angolból (rengetegt utazik, hónapokat töltött az USÁban, Skóciában. stb). úgyhogy szerintem ne ugorj bele ha csak egy érettségivel tudod bizonyítani a nyelvtudásodat
4/5 anonim válasza:
NE haragudj, de egy emelt érettségi nem elég. A fordítás egy szakma, neked pedig nincs ilyen végzettséged. Inkább korrepetálj alsósokat, ha mindenképp a nyelvtudásoddal szeretnél pénzt keresni. Jó szándékkal írom ezt, nem lennél sikeres a fordításban.
5/5 anonim válasza:
Középfokú nyelvtudással ne vállalj fordítást! Max. a szomszéd Erzsi néninek egy használati útmutatót 500-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!