Mi kell ahhoz hogy az ember kiálljon az út szélére dinnyét árulni? Kitől kell engedélyt kérni?
Figyelt kérdés
Ha nem vagy vállalkozó hanem van bejelentett munkahelyed akkor számlát hogy tudsz adni?2010. júl. 22. 10:32
1/3 anonim 

válasza:

"Ha nem vagy vállalkozó hanem van bejelentett munkahelyed akkor számlát hogy tudsz adni?"
Sehogy.
2/3 anonim 

válasza:

Dinnye.
Nem tudom,de úgy emlékszem én még sosem kaptam számlát utcai árustól...
piacon jobban járnál,ott csak a "placcodat" kell megfizetni,az öregasszonyoknak,akik virágot árulnak,sincs váll.engedélyük. :)
3/3 anonim 

válasza:

Őstermelőként is árulhatod, ha te termeled. Ha nem, akkor vállakozói igazolvány pl. Az út szélére álláshoz meg talán területfoglalási engedély az illetékes hatóságtól, gondolom a közút fenntartójától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!