Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Logo dizájnért hogy számítsak...

Logo dizájnért hogy számítsak fel árat?

Figyelt kérdés

Egy vállalkozó kért meg, hogy rajzfilmesen rajzoljam le őt. Mondtam neki, hogy csinálok 3 próbaverziót aztán ha rábólint akkor beszélünk az árról és kidolgozom színesen is. Ez beletelt olyan 5 órámba de ezért nem hiszem hogy kérek pénzt hiszen csak próba úgymond. (Most először csinálok megrendelésre ilyet).

Esetleg van olyan oldal ahol tudok nézni elkészült dizájnokat (ehhez hasonlót) árakkal összehasonlításként?

2020. jan. 14. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Árat mindig előre kell tisztázni.

Nekünk profi cég készített logókat. 5 változatot készítenek. És még utána is lehet változtatást kérni.

50 ezer plusz áfa

2020. jan. 14. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Ja, és azt is érdemes előre meghatározni, hogy hányszor lehet módosítani.

Egyébként neten vannak árak. 30-150 ezer között vannak csomagok, ahogy láttam.

2020. jan. 14. 10:49
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Add tudomására hogy eddig hány óra melód volt vele.

A legtöbb megrendelõ azt hiszi te csak megnyomod a gombot és kész is.

A próba is része a munkának, ha õ három verzió közül választ, az neked 3x annyi munka. Akkor is ha õ nem használja...

Ha barát, akkor én általában lefaragok belõle, de azért megkérem az árát. Elõzetesen, és ha variál, emlékeztetem hogy lehet ilyet, de extra ár is lesz. Legyél átlátható, mutass neki félkész terveket is, hogy tudja mit csinálsz 5 órán át.

30at egész simán elkérhetsz, oké, kezdõ vagy meg minden, de a te idõd is pénz.

Oké, az idõ elõrehaladtával gyorsabb leszel meg minden, szóval az órabér ki fog jönni.

2020. jan. 14. 12:15
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Nem kötõsik ki a cipõ....okos
2020. jan. 14. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Az utolsót egy másik kérdéshez szántam...hogyazistenbe került ide, nem tom.
2020. jan. 14. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Egy barátomat húzták már le így, nem fizettek semmit se neki a logóért.
2020. jan. 14. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó: Ezért kell a munkáról pixeles, torzító szögben fotót készíteni. A tényleges file-t csak fizetés után kapja meg. Ha nem tetszik, nem kap semmit.
2020. jan. 14. 15:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, azóta meglett a dolog, megegyeztünk 30.000-ben! :)
2020. jan. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!