Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tud nekem segíteni valaki...

Tud nekem segíteni valaki teherautó vásárlás ügyben?

Figyelt kérdés

Érdekelne kinek mi a véleménye.

Szeretnék saját teherautót venni, mert ahol dolgozok, az nem fizet jól. Úgy 850.000.- van és a többit lízingelném.

Valaki esetleg nem tudja hova érdemes fordulni? Melyik bankhoz? Vagy egy másik pénzügyi megoldást?

Minél hamarabb szeretnék dolgozni vele.

Persze az se baj ha valaki esetleg belföldes fuvarokat is tudna ajánlani.

2020. jan. 4. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz tudni friss vállalkozóként lizingelni
2020. jan. 4. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Ennyiből mégis mekkora autót akarsz venni? Milyen felépítménnyel, milyen munkára?

Még munkád sincs rá...

Nem akarlak elkeseríteni, de így kidobott pénz lesz, mert nem fog működni a vállalkozás.

(Ebben dolgozom)

2020. jan. 4. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Ebben dolgozom én is nagyon régóta. Senki nem mondta hogy nem lenne rá munkám, de több lábon állni jobb.

Nem ennyiért akarok venni. Értelmezni nem sikerült.

Első hozzászóló: Akkor egy meglévőhöz már kapok ezek szerint. Akkor majd később kiválok a családi vállalkozásból. Épp ezért kérdeztem hogy milyen lehetőségek vannak. De eddig senki nem mondott semmit csak a szokásos "nem fog működni és éhen fogsz halni". Ha valaki nem tud segíteni, akkor kérem tartsa meg a jó tanácsát.

2020. jan. 4. 23:27
 4/5 anonim ***** válasza:
De sikerült értelmezni, pont azért írtam amit... De jó, akkor csináld, menni fog, feltaláltad az egyautós fuvarozó vállalkozást. Az elmúlt 20 évben pedig azért tűntek el, mert ők nem értettek hozzá, de te majd most...
2020. jan. 5. 08:22
 5/5 anonim ***** válasza:
“ Akkor egy meglévőhöz már kapok ezek szerint.” hogyne, lezárt adóévvel
2020. jan. 5. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!