Honnan szerzik be a laptopokat a megánszemélyek külföldről?
Ugye tudod, hogy van ez az INTERNET nevű dolog?
Na, ott NAGYON SOK, használt elektronikai eszközöket árusító bolt van, akik postáznak ide.
Meg beülsz a kocsiba, és teszel egy hétvégi német felvásárló utat, az ottani használt boltokba.
Vagy kinti rokonok küldik.
Vagy...
"Az egyik szavaddal ütöd a másikat.. Ha ti fillérekért betudjátok szerezni, akkor én miért ne tudnám?"
Mert nincsenek kapcsolataid. Mint irtam, ezeket nem hirdetik meg, mert mar elotte van egy magyar/lengyel/roman alkalmazott vagy ex-alkalmazott a cegnel, aki elviszi.
"3 000 - 4 000 Ft.-os db. áron még így is szerzek be laptopokat magánszemélyektől és különféle szervizektől, csak hátránya az, hogy amit általában vásárolok, az mind zsákbamacska, tehát vagy működik vagy nem... "
Amit mi kapunk, annak is kb 70%-a problemamentes, ezert kapjuk meg olcson, nagy tetelben.
"Esetleg te nem tudnál beszervezni, ha már a rokonod benne van?"
Magunk alatt vagjuk el a fat? :)
Megosztottam veled a tapasztalatom, hogy segit-nem segit, te dontod el.
"öbb olyan külföldi weboldalt találtam már, ahol nagy tételben értékesítik fillérekért.."
"Akkor minek írtál ide" :D :D
Kérdező, Te tényleg fordítva ülsz a lovon, bocs.
Ha valakinek van egy jól fizető, jól bejáratott keresete, akkor szerinted majd azt pont meg fogja mondani, hogy Ő saját maga kevesebb pénzt keressen vele?
Tényleg ennyire hülyének nézed a másikat?
Vállalkozó voltam - bár nem ez volt a profilom, de egyszer nekem is "beesett" egy hasonló dolog: laptoptáskákat selejtezett egy cég, 20 db-hoz sikerült jutnom potom áron. kerestem rajta szinte semmi munkával 40 ezer ft-ot - ADÓZVA!! - mert ugye te nem váltottad ki a vállalkozóit, gondolom.
Na most azt írod, nem ingyen kéred a forrást - mégis mennyit szánnál rá? 10 ezer ft-ot? Akkor a 40 helyett be kellene érnem azzal? Hát nem.
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd: mennyire nem életszerű, amit kérsz, illetve a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!