Mennyit lehet keresni folyamatos youtube videózással, és milyen tényezőktől függ?
Figyelt kérdés
Mármint, nekem rengeteg ötletem van, és szeretném is megvalósítani őket. Viszont ha már van olyan lehetőség, akkor szeretném is kamatoztatni ezt, és keresni vele. Régebbi videóimat is (volt közte gameplay, tudományos, mix meg sok minden) sokan nézték anno, viszont most szeretném elkezdeni ezt rendszeresen csinálni, és ezzel foglalkozni. Olvastam sokat a google-ben ezzel kapcsolatban, de érdekelnének azok véleménye is, akik már foglalkoztak ezzel, vagy többet tudnak a dologról. Átlagosan pl. 100ezer nézővel, hány forintot lehet keresni? Köszönöm mindenkinek aki próbál segíteni!2019. dec. 24. 19:13
1/3 anonim válasza:
Attól függ, hány videót néz az a 100 ezer néző. A jelentősebb bevétel a szponzoroktól jön. Hánnyal vagy kapcsolatban? Mit vállalsz el? Mennyit? Ezért nem lehet válaszolni a kérdésedre.
2/3 anonim válasza:
Attól hogy milyen reklám deal-eket tudsz kötni külső cégekkel. A nagyja pénz főleg pár százezer feliratkozós magyar csatiknál nem az adsense-ből jön.
3/3 anonim válasza:
Megvan már a 10 000db feliratkozód, vagy az 1 000 000 órányi nézettség??? Ha mindkettő hiányzik, akkor ebből nem lesz pénz!
Mi a csatornád neve, elérhetősége, hátha szerzel még pár nézőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!