Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vállalkozók! Van köztetek ilyen?

Vállalkozók! Van köztetek ilyen?

Figyelt kérdés
Van köztetek olyan, aki évekig csak keveset keresett a vállalkozásával és utána "megtáltosodott", meggazdagodott?
2019. dec. 15. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:
59%
Remélem, előbb - utóbb én is ilyen leszek..... 4 hónapja él a vállalkozásom, eddig még elég kevés a bevétel sajnos, nem sok, ami megmarad, de nem adom fel, hiszem szeretem csinálni, próbálkozom, és bízom benne, hogy idővel beindul... Próbálok pozitív lenni, ha néha nehéz is.
2019. dec. 16. 22:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Tavaly márciusban megdupláztam a jövedelmeket egyszerűen úgy, hogy más partner cégekkel kötöttem szerződést.

Ugyanazt a munkát csinálom, de több időben, több megrendelést kiszolgálva, mert a cég akinek újabban nyújtom a szolgáltatásokat többet rendel.

2020. jan. 6. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!