Milyen vállalkozást érdemes indítani ami otthon végezhető egy nőnek?
Voltak azért itt hasznos ötletek. :)
Ápolónő vagyok, de igazság szerint szívesebben dolgoznék otthon saját vállalkozásban. Akkor nincsenek bolond kollégák, főnökség a nyakamon, hanem a magam ura vagyok. Az időmet én osztanám be ahogy akarom. Foglalkoztam egy időbe körmözéssel, megtanultam tényleg szépen építeni, csak képesítésem nincs hozzá. Masszírozni is nagyon jól tudok, de erotikus masszázs nem érdekel. A fordításban látok még fantáziát, amit az egyik válaszoló írt, de semmi nyelvi ismeretem, illetve ami van az nagyon kevés. Mindenesetre a 13-as válaszoló nagyon jól átlátta a helyzetet, és valóban minél több ötletet vártam.
"dolgoznék otthon saját vállalkozásban. Akkor nincsenek bolond kollégák"
Helyette lesz sok bolond ügyfél, akiket még a bolond jogrendszer is támogat.
"A fordításban látok még fantáziát, amit az egyik válaszoló írt, de semmi nyelvi ismeretem, illetve ami van az nagyon kevés."
Bolond Istók kőfaragó a tengeri szállításban lát fantáziát, de se hajóflottája nincs, se pénze nincs rá, a tengeri utazástól meg tengeribeteg lesz...
Engedd el a használhatatlan ötleteket.
Ami a jelent illeti: valakinek kőfaragónak, meg ápolónőnek is kell lennie. Ahhoz, hogy ezek mások legyenek, érteniük kell valami máshoz előbb.
És nem, nem úgy, hogy "semmi ismeretem nincs róla, ami van, az meg nagyon kevés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!