Érdemes otthon árulni propán - bután palackos gázt?
Egy 450 lelkes községen lakom, ahol PB gázt, csak 7 km-re levő városban lehet venni. Igaz szomszéd községen van, de az is 7- 8 km-re van.
Nem tudom mennyien használnak PB gázt, de nem olyan sokan, mert van földgáz a faluban.
Nem tudom mennyi palackot lehetne eladni, hogy értelme legyen, illetve némi nyeresség.
A szolgáltatóval beszéltem már és nekem egy fillérbe sem kerülne, mert mindent ők hoznak el és engedélyeket is elintézik.
Ha a faluban nincs igeny ra akkor nem erdemes velefoglalkozni... Attol hogy van a faluban vezetekes gaz meg nem biztos hogy be is van kotve, nem tudom TE elsz ott!
A helyedben csinalnek egy felmerest a falubeliek kozott hogy mennyi erdeklodo lenne es ha a belefektetet munkad kifizetodik belolle akkor csinald:)
A napokban fogom felmérni, hogy nagyjából mennyi palack lenne egy hónapban.
Sokan tartanak disznót és perzselésdre is használják a gázt.
Vannak olyanok akiknél nincs a földgáz bevezetve, de fűtésre nem használja senki a PB gázt, ezt tudom biztosra és csak főleg főzésre.
Kb. 300-500 Ft-od van egy palackon.
A "szolgáltatótól" függ, illetve, hogy milyen verseny van, bár ez nálatok nem értelmezhető ezek szerint.
Kell egy vizsga amit a tűzoltóknál kell letenned.
Ezen felül egy porral oltó illetve annak az éves (vagy 2 éves? ) felülvizsgálata a költséged.
Ha már vállalkozó vagy akkor megérheti, nem lesz plussz költség a könyvelés, és amúgy is fizetsz magad után mindent.
Ha nem vagy az, emiatt ne válj azzá, annyi pénz nincs benne.
Nem kell kivenni az engedélyt és ők intéznek mindent el és persze adnak minden szükséges dolgokat.
Nagyjából 1200 Forintot lehet keresni egy palackon de ez változó a konkurenciával.
Jah és Szlovákiában lakom és kíváncsi voltam, hogy nálatok ez hogyan működik.:)
Ha olyan rendes magyar lennél, akkor vettél volna már egy rendes billentyűzetet.:P
Biztosan külföldön csicskázol.:D
A 7-es vagyok.
Ezt nem értem, nem kell vállakozóvává válj ahhoz, hogy vállalkozásba kezdj? Vagy a gázos cég alkalmazottja leszel?
Az 1200 ft nagyon jó egy palackon.
Ha ez mind igaz akkor vágj bele mihamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!