Okj-s alkalmazott grafikus szakmával hirdethetem magam lakberendezőként is?
Figyelt kérdés
A szakma már megvan. Utána jártam, hogy azok akik kimondottan lakberendezést tanulnak, hasonló papírt kapnak, csak nem mennek bele olyan körültekintően a dolgokba. Az egyik tanáromat is kérdeztem, és szerinte az inkább olyan háziasszony képző és az ami nekem van többet ér, de nem tudta megmondani, hogy használható e lakberendezőként. Tanultam színtant, volt rajz és grafika órám, külön rajz és vizuális kultúra és ábrázoló geometria és géptermi grafika, mellette volt még művészettörténet. Gyakorlatilag majdnem ugyanaz mint a lakberendezőknek csak én ezt öt évig tanultam, ők meg kettő évig. És nekik nincs ábrázoló geometria és géptermi grafika. Az egyik portfólióm koncepciója az az enteriőr.2010. júl. 15. 08:12
1/1 anonim válasza:
hát nézd, a hirdetésben végül is azt írsz amit akarsz, a kutya nem ellenőrzi, de elvileg engedélyt kiváltani úgyis csakis olyan tevékenységre tudsz, amiről a papírod szól PONTOSAN !! szal lakberendező TEÁOR számon senki nem fog neked engedélyezni ilyen tevékenységet, de hát mondom aztán a frász nem ellenőrzi valóban mit teszel a kiadott tevékenység alatt
(de azért hidd el, vannak ám olyan lakberendező-képzők is, amik nem háziasszony-képzők!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!