Szerintetek lenne igény erre?
Egy vendéglőben dolgozom mint beszerző. Főképp kaufland meg Lidl-bol vasarolom meg az alapanyagokat. Általában reggel intezem a vásárlást, de van hogy délután és este is kell menni.
Mindig azt látom, hogy egyszerűen borzalmasan sokan vannak a bevásárlóközpontokban. Minimum 10 percet, de nem ritka hogy 20-25 percet állok sorba.
A lényeg az, hogy támadt egy olyan ötletem, hogy saját vállalkozás formájában indítanek egy ilyen futár szolgálatot aminek a lényege az, hogy weboldalon keresztül vagy telefonon le diktálja mire van szüksége, azt megvennem és házhoz szallitanam.
Mi a véleményed erről?
Nem nagy város, 34-35000 ezer fős.
Vannak házhozszállítások elég sok áruháznál: Tesco, Auchan, Spar...
Ha nem maga az üzletlánc vagy, akkor elég rizikós. Pl nincs abból a termékből, vagy nem annyi, amennyi kell, hűtőkocsidnak is kell lenni, mirelitnek is...
SZóval több a buktatója, mint a nyereség. Mert hát túl nagy hasznot nem tehetsz rá, hisz akkor nem tőled rendelik, hanem elmennek megvenni.
AMúgy sokan szeretnek vásárolgatni, nézelődni.
Erdélyi vagyok.
Egyetlen olyan nagyáruház sincs ami szállít házhoz, kivételt képeznek azok, akik csak elektronikai eszközöket forgalmaznak.
Igen. Erdélyi vagyok, magyarul írok, magyar emberek véleményét kértem ki, tehát román vagyok.
Scuză-mă.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!