Aki meskázik, milyen tapasztalata van róla, főleg a vevőkről?
Én a teszveszen, vaterán vagyok eladó, felteszem a használt holmikat, mikor hogy sikerül eladnom, de a lényeg hogy ne keljen kidobnom, szóval nem feltétlenül az ár a lényeg.
Pár napja nyitottam meg a boltomat a Meskán, voltam a NAV-nál, ezt a részét tudom. A lényeg, hogy milyenek a vásárlók? Mire számíthatok? A teszveszen/vaterán semmi gond, leütik, elküldik a pénzt, feladom és hurra, ilyenre számítottunk, köszönjük. De a Meska azért más, hiszen mégis csak új legyen a termék, a fénykép után elképzelése lehet, hogy talán olyan, de meg fog felelni az anyaga, a színe? Ok, hogy ott a kép, de olyan nehéz jó képet készíteni. Mindenben hibátlan és tökéletes legyen.
Anyósom keramikus.
Ő eddig csak jó vásárlókkal találkozott a Meskán.
Szerintem sokban függ attól, hogy mit akarsz árulni.
2#
? Kifejtenéd bővebben? Tényleg érdekel.
Vmi ilyesmire gondoltam, hogy tapasztalatok. A szabály egyértelmű, le van írva, ha nem tetszik, vissza is lehet küldeni. Én egyszerű vok az oldalon, a képeim szépek, digis fényképezőgéppel készítettem. Saját igényt eddig nem fogadtam el, mert attól tartok, irreális lenne a számomra, amit készítek fent van, vásároltak is már tőlem. Olvasgattam értékeléseket, hogy a készítőnek köszönik a rengeteg segítséget, az összes egyedi igényt figyelembe vette, stb. stb., ilyen kedves, rugalmas, türelmes, pontos, figyelmes, stb. stb. Szépek ezek a szavak, de lehet, nekem annyi is elég, hogy köszönjük a terméket, nagyon szép, meg vok vele elégedve. Nekem ennyi is elég.
Volt, akinél olvastam, hogy külön köszöni a gyönyörű csomagolást, ezt aztán nem értem. Utána a csomagolás megy a kukába... A teszveszen egyszerű, fogok egy bubis borítékot, leszedem a címzés oldalt, fogok egy használt lapot, ráírom az adatokat, széles ragasztó és mehet a postára. Lehet, igénytelen vagyok..., de legalább nem szennyezem felesleges papírral, vásárlással a környezetet. Nem szoktam csomagolni. Most is kapott egy borítékot a termékem és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!