Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek BP-n egy webshop...

Szerintetek BP-n egy webshop adminisztrátor kereshet nettó 200 körül?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok, haverom lehet betud vinni ott 150 nettó próbaidő alatt. Utána emelés kérdés mennyi.

De még tényleg nincs tapasztalatom meg angolul se tudok. Ezt az alatt szeretném megtanulni amíg ott vagyok és olyan helyre menni ahol ez is elvárás meg az excell is komolyabb szinten.

El lehet érni a nettó 200at más helyeken ahol már komolyabb excell tudás és angol az elvárás meg tapasztalat hasonló területen?

2019. júl. 22. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán, de azért egy webshop kezeléshez nem kellenek őrült hatalmas kompetenciák, így nyilván nem fogják agyon fizetni.
2019. júl. 22. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:
A 3 hónapos próbaidő nem lesz elég arra, hogy angolul megtanulj és az Excel komolyabb szintű használata sem fog menni ennyi idő alatt.
2019. júl. 22. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyébként az excel használat meg az angol nyelvtudás középiskola szintű dolgok. Nincs különösebb nagy értékük önmagában a munkaerő piacon.
2019. júl. 22. 12:32
 4/5 A kérdező kommentje:

De ide ezek a készségek nem is kellenek. Viszont nagyobb cégek elvárják. Nem is három hónap alatt akarom hanem egy év alatt. És egy év múlva tovább menni.

Amúgy a laptopsztakirol tudom hogy jól fizetnek

2019. júl. 22. 12:44
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem 180 körül van. + potlékok ha vannak meg lehet a 220-230
2019. júl. 22. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!