Milyen fizetés ez? Megéri ezért közgazdásznak tanulni?
Debrecenben, brutto 195.000 Ft,
Azért hidd el, h a közgazdászok, ennek a többszöröset keresik.
Klasszik közgazdász logika...
Elöször is mikor volt az amikor kezdtél?
Másodszor ha mindenki szr fizetéssel kezd akkor abból következik, hogy ők is 30x annyit fognak keresni?
Hát nem tudom, előzők,hogy ti hol laktok, de én vidéken, Nyugat-Magyarországon, közgazdász diplomával pénzügyi asszisztens pozícióban bruttó 330 ezerrel kezdtem, 0 tapasztalattal egy autóipari cégnél.
Ezt máshol junior kontrollernek szokták hívni.
A közszféra egy vicc, be nem tenném oda a lábam, mint munkavállaló.
Amennyi ott fizetnek, annyiért az ágyból nem kelnék fel.Bruttó 195 egy 4 órás részmunkaidős fizetésnek is sovány.
6!
Melyik évben kezdted ennyivel,?
Kedves 7,
4 évvel ezelőtt.
Azóta már az MSC-n is túl vagyok, illetve máshol dolgozom.Mondanom sem kell, azóta a fizetésem is jóval magasabb.
Hogy milyen fizetés? Szar. Megéri-e ezért közgazdásznak tanulni? Nem.
De ebből milyen következményeket szeretnél levonni? Az átlag kezdő bruttó fizu már bőven 300+ közgazdászoknál, normális egyetemi papírral Pesten ez nyilván inkább 400+. Tapasztalattal meg határ a csillagos ég. Természetesen kellenek ilyen állami szektoros állások is, amik felszívják az Edutusos, Gábor Déneses meg hasonló diákokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!