Fizetési igényt érdemes megadni az önéletrajzba?
Azért ez nem olyan bonyolult. Maximum pályakezdők szoktak kicsit gondolkodni.
Annyit írj amit minimum szeretnél kapni és reális. Bár ha nem kérik akkor önéletrajzba nem kell írni, majd úgyis kérdezik interjún személyesen.
Ha úgy gondolod, hogy mondjuk bruttó 500 ezer reális elvárás és szeretnél ennyit kapni akkor kérj mindenhol annyit. Lehet, hogy van ahol nem adják meg de aztán találsz olyat ahol megkapod.
Én nem írtam bele, mert pozíciótól is függ. De általában van egy összeg, ami alatt el sem gondolkozom. Efölött szoktam egy sávot mondani. Ha ezt sokallják, akkor megmondom, mennyi a lélektani határ. Ha azt is sokallják, jobb ha elköszönünk.
Nincs ezzel baj szerintem.
szerintem sávot nem érdemes, mert akkor úgyis az alsó határt kapom meg. Persze, ha az alsó valójában a felső, akkor rendben van. :)
Írd oda, hogy alkuképes és írj egy magasabbat. Hiszen attól is függ, hogy van-e bérenkívüli juttatás, mert akkor lehet, hogy kevesebbel is beérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!