B1-es szintű nyelvvizsgát érdemes-e beleírni az önéletrajzba vagy az túl alacsony szintnek számít?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 15:02
1/3 anonim válasza:
Hát baj nem lehet belőle, szerintem inkább írd be
2/3 anonim válasza:
Persze, sokan a B1el is tökéletesnek képzelik magukat :D. Amúgy a B1 kb olyan szint, hogy már úgy általában érted a dolgokat, de a szakat nem mindig ismered, de ha nagyon ráfeküdnél a nyelvre te már lazán feltudnál menni C1re.
Én 15 évesen kb 6-8 hónap alatt felmentem C1re B1ről iskola mellet és leraktam a rigóutcait úgy, hogy igazán nem tanultam sokat, csak mindent angolul néztem és külön tanultam a nyelvtant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!