Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki dolgozna üzletkötőként?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 01:48
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
VAN.
2010. júl. 11. 02:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Aki dolgozna az írja már le, hogy miért, és írjon egy privát üzenetet. Aki nem, az azt írja le, hogy miért nem!
2010. júl. 11. 02:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem, mert jelenleg már 3 éve akként dolgozom, és közel 1,5 éve még a járulékaimat sem sikerül fizetnem, és anyagi csődbe kerültem, már végrehajtó fenyeget a lakáshitel miatt, és bár egyéni vállalkozó vagyok napi szintű a cseszegetés, hogy miért nem születik üzlet az összes találkozóból, és miért nem olyn üzlet születik, ami a kedves cég profitját jobban megnöveli, valamint 3 éven belül vannak jutalákvisszaírások, de fix bér az nincs. Röviden ennyit, tehát senkinek nem ajánlom az üzletkötői munkát, kivéve, ha alkalmazotti státuszban megteheti fix bérért+ jutalékért. 28L
2010. júl. 11. 10:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Mivel foglalkozok?
2010. júl. 11. 15:12
 5/6 anonim válasza:

Mindegy,milyen területen szeretnéd csinálni! Nagyon fontos,hogy óriási ismeretségi köröd legyen,jó dumád,amit meggyőző érvekkel alá is tudsz támasztani.Na,és jó gyomor.Ez utóbbi akkor,ha olyasmire kell rábeszélned valakit,amit te nem helyeselsz.

Még sorolhatnám...Gondold át,nagyon!

2010. júl. 18. 07:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha tőlem kérdezted, akkor én egy holland pénzintézetnél vagyok már 3 éve pénzügyi tanácsadó, de eddig csak olyan változásokat hoztak, amiktől kevesebb lett a jövedelmünk. Ja és semmit nem biztosítanak ingyen, még telefonálni is saját költségen kell és a laptopot is kötelező bérelni jó pénzért. Ebből szerintem elég egyértelmű, hogy melyiknél.28L
2010. júl. 18. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!