Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Alkalmazottként hol lehet...

Alkalmazottként hol lehet meggazdagodni?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam azon, hogy alkalmazottként egyáltalán meg lehet e gazdagodni vagy vállalkozni kell e hozzá. Azt, hogy hol mennyi az átlagfizetés azt én is meg tudom nézni. Adott egy BME-n végzett építészmérnök aki tehetséges és beszél németül is meg angolul is. Hová kellene mennie dolgozni, hogyha milliárdos akarna lenni Forintban számolva? Ez lehetetlen ha nem vállalkozó az ember?

2019. júl. 16. 14:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan a Ferrari az életcélom hanem, hogy annyi pénzem legyen, hogy lazán megvehessem magamnak. A tököm tele van vele, hogy focistáknak mennyivel többet adnak mint diplomás embereknek.
2019. júl. 16. 20:16
 12/15 TappancsMancs ***** válasza:
100%
SpaceX-nél rakétamérnökként. De jól keresnek azért az űrhajósok is mondjuk.
2019. júl. 16. 20:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Én az építészekre gondolok. Egy építész tényleg nem lehet gazdag sehol a világon alkalmazottként? Egy Spanyol focista degeszre keresi magát az első osztályban.
2019. júl. 16. 20:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehetnél autótolvaj.
2019. júl. 16. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Dubaiba kèrdező.

De ne a focistákkal foglalkozz,ez van.

2019. júl. 16. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!