Túl nagyok az igényeim, vsalódott vagyok?
Első évet végeztem az egyetemen és próbáltam pénzügyi területre top cégekhez beadni a cv-t nyárra gyakornoki állásra de visszautasítottak,mert inkább a 2.,3.éveseket veszik fel.
Találtam diákmunkát egy cégnél nyárra,de csak adminisztrációs, nyomtatgatás stb.
Nagyon csalódott vagyok hogy ilyen szart kell csinálnom ezer valamennyi forintos órabérért....
Nagyok az igényeim hogy első év után elvárom hogy pénzügyi gyakornok legyen egy menő cégnél? Nem hiszem...
Első év után nektek is csak ilyen szar meló jutott? Nyugtassatok meg...
20L
Igen, túl nagyok az igényeid.
Nem top céghez sem keresnek első évest gyakornoknak. Miért lenne ez jó a cégnek?
Örülj neki, hogy van nyári munkád és keresel egy kis pénzt.
Nálunk kötelező gyakorlat volt. Ingyen!! Inkább csináltam volna diákmunkát pénzért.
Igazság szerint azért is akartam már mot dolgozni hogy legyen mivel bővíteni a cv-t.
Nem tudom hogy ezt az egyezerű nyári melót majd beírhatom a cv-be és figyelembe veszik majd a jövőben,ha egy konolyabb helyet pályázok meg 2-3.Évesként?
Maga a cég nem rossz,ahol van a diákmelóm,ismert és elég jó.
Cak hág a pozíció diákmeló..
Igen, a te igényeid nagyok.
Nálunk, erre vidéken napszámos munka van, lehet kapálni, gyümölcsöt szedni 1000 Ft-os órabér alatt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!