Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Monte Carlo-ban (Monaco)...

Monte Carlo-ban (Monaco) milyen lehetőségekkel lehet egy magyar orvosnak (Semmelweis-en végzett) elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"de ha már valaki elvégzi az orvost nem hiszem, h el kellene viselni azokat a körülményeket amik Magyarországon vannak :("

Akkor meg ne is Magyarországon végezd az orvosit, hanem abban az országban, ahol praktizálni akarsz! Persze az ottani feltételekkel, nyelvtudás, na meg annak a költsége, ami valószínűleg sokkal több, mint itt, ebben a félszockóban. Na?

2010. aug. 9. 20:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Én tényleg nem értem, mi a tökért várja el a jónép, hogy az adónkból tartsunk fel orvosi egyetemeket, mikor a kedves jövendő orvosok lesz.arnak minket, és el akarnak húzni külföldre...

Akkor járjanak ott egyetemre, vagy írjanak alá egy megállapodást, hogy a taníttatásukért cserébe itt maradnak!

Semmi sincs ingyen kiskomáim, mi az, hogy "aki már elvégezte az orvosit"? Azért végezte el, mert mi magyarok egyáltalán fenntartunk ilyesmit!

2010. aug. 9. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja, és csendesen megjegyzem, hogy fogalmam sincs, hogy az orvosoknak milyen (mutálódott hippokratészi) esküt kell tenniük manapság, de azt tudom, hogy a jogászoknak milyet!

Olyat, hogy "esküszöm, hogy a Magyar Köztársaság Alkotmányához és a magyar néphez mindenkor hű leszek..."!!!

2010. aug. 9. 20:26
 14/15 anonim válasza:

méghogy semmi sincs ingyen kis hazánkban?

ne röhögtess már

az adófizetők pénzén hányan kapnak mindenfél ''ellátást,támogatást", olyanok is, akik már kb. 10 éve nem dolgoztak, csak úgy,mert épp kiesett a munkaerő piacról megdobjuk néhány ezer forinttal

az ország majdnem harmada kap valamilyen nyugdíj jellegű ellátást

ez normális szerintetek?

na ha ezek nem volnának, akkor lehetne rendes kórházakat biztosítani az orvosainknak

úgyhogy amiért nem ők a hibásak, ne hibáztassuk már őket

HA VOLT ANNYI SZORGALMUK ÉS TANULTAK ANNYIT AKKOR ARASSÁK IS ANNAK A HASZNÁT!!!

jó magyar szokás, hogy nehogy már a másik többre vigye

2010. aug. 12. 00:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!Őszinte leszek:szerintem nem sok.Idegenvezető mondta,amikor ott jártam,hogy nem szívesen látják a külföldi munkavállalókat.Ez egy kis állam,gondolj bele.Az állampolgárai jól élnek,szép hely,magas fizetések,nem kell adózni.Szerintem senki nem teszi ki onnan a lábát,aki oda született,úgyhogy gondolom minden szakmában meg van a megfelelő létszám-ami ugye nem kell,hogy nagy legyen,mivel kis állam.

De azért semmi nem lehetetlen,utána lehet járni,de szerintem friss diplomásként nem sok esély van rá.

üdv.

21L

2011. márc. 28. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!