Monte Carlo-ban (Monaco) milyen lehetőségekkel lehet egy magyar orvosnak (Semmelweis-en végzett) elhelyezkedni?
Egyetértek az elsővel. Gazdag ország vagyunk.Itthon nins mire költeni az adófizetők pénzét,ezért diplomásokat képezünk,hogy majd valahol külföldön hasznosítsák a megszerzett tudást.
Ez az emberi jog és a szabadság! Aki itthon marad,az esetleg dögöljön éhen.
miért csak az orvosokat szívatják, ha államin tanul és külföldre megy?
ott van egy rakat informatikus , mérnök stb...
arról nem az egyén tehet,ohgy a politikusok szétlopják az országot meg eladnak mindenünket sz-ért, hú-ért a külföldieknek
az az egyén aki bevállalja,hogy lép otthonról az menjen és próbáljon meg boldogulni!! sok sikert
nehogy azt hidd ,hogy az orvosi képzés egyedül ilyen drága, nézd meg a művészekét. Pl a zeneakadémián, hegedűművész, karmester stb... van olyan is,hogy 1.000.000 körüli a képzés per félév
azok mind mehetnek külföldre mintha semmi nem történne de csóri orvos nehogy kitegye a lábát
én nem vagyok orvos , hanem informatikus és én is külföldön nyomulok,
mindenkinek szabad az út, aki otthon marad, otthon rohad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!