Ha valaki nem talál munkát az mit csináljon?
Figyelt kérdés
Se szórakozasra nincs pénz semmire. Nem az álláskereséssel van a bajom,hanem azzal hogy sose engem választanak egy adott állásra, hiába van 2 szakmám is. Az egyik hegesztő tapasztalatom nincs túl sok benne, a másik meg pénzügy és számviteli ügyintéző, srác vagyok de azt hittem hogy könyvelőnek felvesznek de annak sem. Semmi. A hegesztő meg hiányszakma állitólag mégse kellek, merthogy nincs 5 év tapasztalatom.2019. júl. 13. 11:50
11/17 anonim válasza:
Sehogy nem lesz tapasztalatod és őket ez nem érdekli. Nekem azt mondták, hogy a betanítás idő és pénz, erre nincs nekik egyik sem, ezért kell a tapasztalt munkaerő.
12/17 anonim válasza:
Meg lehet esetleg próbálni, hogy a próbaidőre kevesebb fizetést kérsz, de oda kell figyelni rá, hogy a szerződésben legyen benne a próbaidő utáni béred is.
13/17 anonim válasza:
Olyan nincs hogy SEHOVA nem vesznek fel. Eladó, boltos, éttermi dolgozó, akármi. Nem egy könyvelő, de nem nyavalyogni kell.
14/17 anonim válasza:
Menj el dolgozni addig is valahova. Nem igaz, hogy semmit sem találsz amikor munkaerő hiány van.
15/17 anonim válasza:
13-as felfogtad amit írt? A szakmájában nem tud elhelyezkedni!!!!! A szakmájában!!! Persze hogy sza.r területeken, csicskának simán ellehet menni, mert oda senki nem akar menni, ezért van ennyi hirdetés, lehet fehér, fekete mosogatónak is menni, de nem azért tanul az ember évekig, hogy 8 ált.-ás is elég hozzá csíra munkákat csináljon az ember. Akkor minek vannak szakmunkás képzők? Be is lehetne zárni ezzel az erővel és akkor menjen mindenki takarítani, meg felszolgálni, én is ezek a sza.rság elvárások miatt kell hogy őrködjek, amihez ro.hadtul semmi közöm, olyan is a munka morálom, annak így mi értelme van?
16/17 anonim válasza:
Miért nincs tapasztalatod? Nem voltál gyakornok?
17/17 A kérdező kommentje:
Gyakornok egyetemeken vannak! Gyakorlat inkább. És volt az iskola műhelyében és ennyi.
2019. júl. 14. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!