Büfészakot mindegy hogy neves vagy nem neves helyen végzek? Úgyis a diploma a lényeg az meg az ami ha az ELTE a képző akkor is?
Egy nem írom le milyen szakra jelentkeztem, de egyértelműen büfészak.
Beadtam a jelentkezést ELTE Pázmány és egy kevésbé neves helyre.
Van jelentősége hol végzem el? Mert az ELTE és Pázmány neves helyek ugyan de attól a szak marad az ami.
És egy leendő munkáltató nem azt nézi hogy húúúú ez eltés volt, hanem azt hogy jaaaa ez légyszámolási szakon diplomázott....
innentől fogva számít hogy elte vagy nem elte?
" minden felsőoktatási intézményt csak kívülről fogsz látni"
Nyugi már hármat láttam belülről. Egyik se volt egy nagy szám. A diplomájuk ennyit ér: br 195.000 államig.
Ennyit ér.
HOL????? több diplomával a zsebembe minek menjek nyílt napra a tizenéves taknyok közé? Hogy hallgassam a kamut hogy ilyen meg olyan jó az intézmény?
Ahhoz én már öreg vagyok meg úgyse hiszek el már semmit.
A végzettek 90%a 1-2 hónapon belül elhelyezkedik.... naná. Persze. Kivéve aki nem.
Hátha épp ez a végzettség lesz az amivel emberi bérem lesz (emberi bér = több mint amennyit egy kezdő árufeltöltő kap a teszkóban)....
Jelenleg 190.000 bruttót + 20 cafit kap a teszkóban egy 8 elemis 0 km-es árufeltöltő, de csak az első pár hónapban aztán emelik 210 bruttóra.
Na most én 2 diplomával lassan 20 éve a pályán 195.000 bruttót kapok diplomás munkakörben.
Vagyis a cég nem becsül engem annyira mint egy 8 elemis utcáról beesett árupakolót a teszkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!