Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Büfészakot mindegy hogy neves...

Büfészakot mindegy hogy neves vagy nem neves helyen végzek? Úgyis a diploma a lényeg az meg az ami ha az ELTE a képző akkor is?

Figyelt kérdés

Egy nem írom le milyen szakra jelentkeztem, de egyértelműen büfészak.

Beadtam a jelentkezést ELTE Pázmány és egy kevésbé neves helyre.

Van jelentősége hol végzem el? Mert az ELTE és Pázmány neves helyek ugyan de attól a szak marad az ami.

És egy leendő munkáltató nem azt nézi hogy húúúú ez eltés volt, hanem azt hogy jaaaa ez légyszámolási szakon diplomázott....

innentől fogva számít hogy elte vagy nem elte?

2019. júl. 11. 14:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a munkaltato inkabb az intezmenyt nezi, az öneletrajzban kiemelheted a helyet, a szakot meg ird majd kis betüvel;)
2019. júl. 11. 14:59
 2/17 A kérdező kommentje:

"inkabb az intezmenyt nezi"

????? Bakker te eszednél vagy? Kell nekem egy kertész!!

Na itt egy kutyaidomár jelentkező! de nekem kertész kell! Ja ez a kutyaidomár az eltén végzett??? Ja akkor jó lesz az kertész helyett is?

Így gondoltad?

2019. júl. 11. 15:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem , nem igy gondoltam. Inkabb azt nezi, hogy te a BÜFE szakodat az ELTEN, vagy a Kodolanyin vegezted. Az ELTE mindig jobban hangzik. A stilusodbol itelve viszont javaslom, hogy elöször a 8 altalanost vegezd el!
2019. júl. 11. 15:08
 4/17 A kérdező kommentje:

"elöször a 8 altalanost vegezd el!"

MA képzésre megyek, ebből következően evidensen már van min. 1 BA (de kettő van)

8 általános ja.

2019. júl. 11. 15:12
 5/17 anonim ***** válasza:
Az irasodbol nem derül ki, hogy BA vagy MA a szak...
2019. júl. 11. 15:22
 6/17 A kérdező kommentje:

"Az irasodbol nem derül ki, hogy BA vagy MA a szak..."

De a kérdésem szempontjából egy k***-ára mindegy is nemde?

2019. júl. 11. 18:45
 7/17 anonim ***** válasza:
Mindegy, csak legyen meg, én egy tök gagyinak mondható magánfőiskolán végeztem mezei nyelvszakon, mégis normális munkám van. Sokat számít mennyire tudod eladni magad az interjún.
2019. júl. 11. 22:06
 8/17 anonim ***** válasza:
51%
Balázs, te max az utcáról fogod látni az Eltét
2019. júl. 12. 09:08
 9/17 A kérdező kommentje:

" utcáról fogod látni az Eltét"

A jel. sorrendben a második az elte az első a PPKE.

Az ok? A ktg térítés 50-el kevesebb / félév. Az a 4 féléves képzés alatt máris 200.000 spórolás.

2019. júl. 12. 09:32
 10/17 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha most egy olyan szakot végeznél el kivételesen, amivel el is tudsz helyezkedni normális fizetésért?
2019. júl. 12. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!