Egy szocialpedagogus vagy egy igazgatasszervezo keres ma jobban Magyarorszagon?
Figyelt kérdés
E ket szak kozott gondolkozok es nem tudom melyiket valasszam majd.Mi szol egyik es mi masik mellett?
koszonom szepen a segitseget:)
2010. júl. 10. 11:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem egyik sem keres túl jól. Bocsi. :(
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben,akkor mondjon valaki egy oolyan szakot,amire azt lehet mondani,hogy "naaa ez igen,ebbol majd jol meg lehet elni".Az orvosi szak kilove.Mindenre azt mondjatok,hogy "ez nem jo", "ebbol tul sok van" stb. Amugy gondoltam,hogy milliomos egyikbol sem leszek,csak egy osszehasonlitast szeretnek kerni.
2010. júl. 10. 11:24
3/5 anonim válasza:
Villanyszerelő, burkoló, gipszkartonszerelő, hegesztő, esztergályos. <- ezekről 110%-ban állítom hogy jól keresnek ha dolgoznak.
A diploma önmagában nem jelent jó fizetést, szakosodni kell, kiemelkedni a másik 400 ugyanakkor végzett diplomás közül. A hiányszakmáknál már annak is örülnek ha van valaki. Szerintem érzed a különbséget.
4/5 A kérdező kommentje:
koszonom:)
amugy szakmat en is szerezni akartam,ezert fogtam hozza fodrasztanfolyamhoz kozepiskola mellett:)
2010. júl. 10. 12:47
5/5 anonim válasza:
Én szocpedet végeztem, önkormányzatnál dolgozom, 210e a bruttóm + a nyelvvizsgapótlék. Igazgatásszervezővel is ugyanennyit kapnak nálunk, mert a köztisztviselői bértáblán emiatt nincsenek különbségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!