Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem hajlandoak kifizetni,...

Nem hajlandoak kifizetni, kihez tudnek fordulni?

Figyelt kérdés

2 betanitos napom volt es 2 lejelentett napom.

Elozo munkahelyemen a betanitas napja is fizetve volt itt azt nem akartak fizetni mondom rendben biztos lehet ilyet nem vagyok ebben jartas.

2 napot mentem egymas utan, ez se volt zokkenomentes , kolleganok mar kavartak a szrt , eldontottem magamban ennyi eleg is volt nem fogom alairni a szerzodest hogy felvesznek rendes allasba, de ezt nem mondtam senkinek sem. Elso napom vegen azt mondtak masodik nap vegen fizetik egybe a ket napot. Nem fizettek ki, szoltam erte hogy ez jar ok akkor sem.... (azt hogy tobbet nem szeretnek menni meg mindig nem tudjak, de mas idopont nincs megbeszelve munkanapra ez a ketto volt egyenlore)

Holnap bemegyek ujra szova tenni, hol a fizetesem de nem sok eselyt latok arra, hogy uj valaszuk lenne ra.... kerdesem a kovetkezo, hova es kihez lehet fordulni ilyen ugyben? Nem nagy osszegrol van szo, de lerobotoltam nekik 4 napot ugy erzem ezt jogosan kovetelem, hogy fizessek ki....

2019. júl. 6. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt aláírt szerződésed?
2019. júl. 6. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vettem ki, szerződés nélkül dolgoztál. Így nem tehetsz semmit, legközelebb okosabb leszel.
2019. júl. 6. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt szerződésed?

Akkor mintha ott sem lettél volna.

Ha meg ott sem voltál, mire is fizetnének?

Jó lecke volt, legközelebb majd figyelsz.

2019. júl. 6. 22:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Elkertek az adataimat amit lejelenteshez szokas ( elozo munkahelyrol tudom, hogy ezek azok az adatok voltak) viszont alairatni semmit sem hoztak nekem... volt egy lap ahova mondtak irjam be hanytol hanyig dolgoztam de azzal a lappal sem talalkoztam.... viszont kamera van az uzletben azt tudom, ha csak nem torlik ki gyorsan azon rajta vagyok, hogy dolgoztam. Illetve messenger beszelgetes van rola ahol a kollega kerdezte milyen volt az elso nap de ez gondolom nem er semmit.... ismerosok voltak bent vasarolni ok tudnak tanusitani hogy tenyleg dolgoztam ott de ha nem jelentettek le gondolom ezzel sem megyek sokra .... kicsit azt erzem atvagtak mondvan fiatal vagyok es ugy se tudom mi hogy mukodik....
2019. júl. 6. 22:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom azt se emlitsem nektek, hogy alban munkaltatokrol van szo .... az lett beszelve napira leszek lejelentve par napot utana meg lehet rola szo hogy allandosra fel legyek veve.
2019. júl. 6. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#22.27 Ezekkel mondjuk már lehet bizonyítani, csak az a baj, hogy ha ügy lesz belőle, téged is fenékbe rúghatnak, amiért feketén dolgoztál.
2019. júl. 6. 22:30
 7/10 A kérdező kommentje:

Szoval ha peldaul tennek egy feljelentest meg rosszabbul is jonnek ki a dologbol ?

Igy akarjon dolgozni az ember.... az elozo munkahelyemen semmi problema nem volt, csak beugros voltam es mar nem kellettem annyiszor ezert is kerestem egy allandos helyet mashol. Meg sem fordult a fejemben hogy majd atvagnak.

2019. júl. 6. 22:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Minden munkában eltöltött órát ki kell fizetni! Teljesen mindegy hogy az próbamunka, vagy betanulás. Jelentsd fel őket. Én biztos ezt tenném.
2019. júl. 6. 23:01
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
Egyszerusitett bejelentessel kell a “proba” napokat intezni. Az allambacsi nem szereti a feket foglalkoztatast szoval ha megemlited nekik oket mar a szamladon is kesz a penz.
2019. júl. 7. 00:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nagyon sok helyen úgy vesznek fel, hogy azt ígérik bejelentenek és elkérik az adataidat, de szerződést nem adnak, majd csak 2, 3 hét után. Ha ezt így bevállalod rizikózól, mert lazán megtehetik, hogy nem fizetnek ki, mert nincs szerződést, az hogy bejelent az semmit nem jelent, nem állapodtatok meg bérben, annak a fiztési módjában, fizetési időpontról sem, kötelezettségekről, semmiről. Én általában az ilyen helyeket nagy ívben kerülöm. Azt szoktam mondani, oké, amint megkapom a szerződés munkába állok, erre az a válasz, hogy az úgy nem jó, én kezdjek már holnap, szerződés nélkül. Hát az pju fa.szát! Kezdjen az szerződés nélkül robot munkát. Semmit nem szabad szerződés nélkül elkezdeni. Nincs szerződés nem megyek dolgozni!
2019. júl. 7. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!