Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az a tudás, ami havi...

Mi az a tudás, ami havi 1.5-2. 0 millió nettót ér?

Figyelt kérdés

Tegyük fel XY elvégez egy alk. közgáz BSc-t és MSc-t. Mondjuk beszél 3 nyelven felsőfokon tegyül fel most angol, francia, német C1-es komplex nyelvvizsgái vannak és tudja is ezeket. Tud programozni C/C++, Sql, Stata -ban. Mondjuk van 4-5 év tapasztalata. Az ilyen tudás mennyit ér?

Vagy mondjuk valami Matematikus MSc (BSc és MSc) Beszél felsőfokon 4 idegen nyelven. (angol, orosz, német, francia C1 mind) Ismeri elég jól a számítógépet valamint tud programozni Javaban, C++-ban, C-ben, ismeri még az assemblyt. Tegyük fel van neki 5-6 év tapasztalata. Neki mennyi a fizetése mondjuk?

Vagy mondjuk valaki jogász és van Phd-ja beszél 5 nyelvet felsőfokon (angol, nèmet, francia, spanyol, kínai) mondjuk úniós jogász, cikkeket tud és fordít is és van 5 évnyi tapasztalata. Mennyit érhet vajon?

Vagy ti ezt hogy látjátok? Mi az az összeállítás, amiben mondjuk nem lenne vita, hogy az adott összeállítás esetén havonta megkapna másfél-két misit? Mi lenne ez a tudás és tapasztalat mennyiség?

Leginkább egy az ilyen összeállítások érdekelnek, de bármit írhattok, ami ezzel kapcsolatos. Minden ilyen érdekelne.

2019. júl. 6. 14:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
21%
A harmadik példád azért rossz, mert öt év kell a PhD megszerzéséhez nagyon jó esetben (jelenleg 4 év a képzés, ha rögtön benyújtja az értekezést, 1 év múlva lesz fokozata - de ez is inkább csak a mesében van így).
2019. júl. 7. 09:14
 22/28 gooku ***** válasza:
21%

Nézz körül jobban a YouTube csatornáknál!

Brackeys, Blackthornprod (azon belül az idősebb tag, de az öccse sem semmi), csakhogy említsek egy párat.

Bocsáss meg, ne haragudj, de ezt a novellát nem olvasom el, de ha Téged, Kérdező nem a fejlesztés, hanem a hálózati biztonság érdekel, akkor ott van IppSec, Tsuki CTF, vagy The Cyber Mentor.

Szóval nekik a tudásuk az a tudás, ami az említett intervallumot éri.

Remélem tudtam segíteni! * :)

A csillaghoz képzeld oda a "Cheers!" magyar megfelelőjét! :)

2019. júl. 8. 21:19
 23/28 gooku ***** válasza:
0%

Az előző válaszoló vagyok.

Úgy látom, hogy az emberek 45%-ának az értékrendje eltorzult, nem egészséges. Ennek a 45%-nak írok most.

Sürgősen forduljatok orvoshoz! Ha mégsem teszitek, akkor közöljétek írásban a véleményeteket.

Függetlenül attól, hogy bármi is legyen az, nem értek egyet vele, nyitott vagyok felé. Természetesen én nem is pontozok le, csak írjátok már le, hogy mi van.

Köszi!

2019. júl. 22. 00:29
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
#14 pont ez a baj, hogy nincsenek botrányok belőle. A minap húztam fel magam, amikor hallottam, hogy a Közút vezetősége meghívást kapott pl az EFOTT-ra. Na, erre ki és mikor adott felhatalmazást Tarlóséknak? Engem senki nem kérdezett meg, és ki se derült volna számomra, ha ismerőseim nem a saját szemükkel látják őket.
2019. júl. 22. 07:45
 25/28 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy ilyet kérdezel. Látszik, hogy gimis vagy még.

Amúgy ha találsz sponzort, az elég jól tud fizetni. Csak kéne vmit felmutatni.

Amúgy meg vállalkozni kell, vagy képet viselni a parlamentben.

2019. júl. 23. 13:12
 26/28 anonim válasza:
100%

C# nyelvvel kezdtem (19 évesen) és utána játékfejlesztés miatt (Unreal Engine) váltottam át C++-ra.

Egyébként 23 éves mérnökinformatikus hallgató vagyok. 22 évesen elkezdtem katázni, és egyetem mellett átlagban 1,3m Ft-ot kerestem egy német cégnél távmunkával. Aztán mivel kisodródtam a katás keretből és ugye 12 millió fölött 40% adó van megalapítottam a cégemet, és most már a jobb hónapokban a nettó profitom eléri a 2.5 millió forintot is.

Jelenleg játékokhoz segédkezem anti-cheat rendszert fejleszteni, és mivel elég sok új játék jön ki egy évben, ezért erre a kereslet is igen nagy. Itt a főbb hangsúly azon van, hogy a windows op rendszert kívülről, de leginkább belülről nagyon magas szinten ismerned kell.

Viszont az IT világra - legalábbis eddigi észrevételeim alapján - mindenki úgy tekint mint egy pénzfára, amiről az ember csak úgy szedegeti le a húszezreseket. Ám aki csak a pénz miatt vág bele az nagy valószínűséggel elhasal, mivel ahhoz, hogy napi 7-8 órát, de netalántán 12 órákat ülj a gép előtt harminc x évig nagyon kell, hogy érdekeljen amit csinálsz, persze szerintem ez minden foglalkozással így van.

2019. aug. 1. 01:12
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
En erotikua masszorkent 9 hónap tapasztalattal kb 2 milla nettót keresek
2019. dec. 13. 13:50
 28/28 anonim ***** válasza:
Én prostiként kerestem 2 nap melóval 160 ezret is.
2020. máj. 27. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!