Mennyit lehet keresni gazdasági igazgatóként egy Budapesti és az ország egyik legjobb magánklinikáján? Nem tudom menyit kéne mondanom.
Figyelt kérdés
Van felsőfokú angol nyelvvizsgám és német középfok. Végeztem egyetemet es voltam amerikába 1 évet ösztöndíjjal. És rendelkezem munkatapasztalattal.2019. júl. 5. 20:45
2/10 anonim válasza:
Én 450-500ezer forintot mondanék. (Nettó) Fontos pozíciónak hangzik, bár nem annyira értek hozzá. Ha egy könyvelő megkereshet ennyit, egy gazdasági igazgató is szerintem simán. Tulajdonképpen te lennél a főnök azon a területen.
3/10 anonim válasza:
Az #1-es válaszoló eltévedt egy kicsit.
4/10 anonim válasza:
Amerikába vagy Amerikában ? Szoval oda is értél vagy csak utaztal arrafele ?
5/10 anonim válasza:
Vicces egy gazdasagi igazgato leszel, ha ennyire fogalmatlan vagy penzugyekben.
7/10 anonim válasza:
Ilyen pozicóiba nem is szoktak hírdetés útján keresni embert, szép is volna :D Egy troll aki ezt kiírta, unatkozó 12 éves
8/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mennyit mondasz, ennyi tapasztalattal úgysem vesznek fel.
9/10 anonim válasza:
Elképzelem az interjút:
Eddig milyen volumenű operációkban töltöttél be felsővezetői szerepet?
Őőő, ott a CV-ben, van munkatapasztalatom, ne kérdezz már hülyeségeket.
10/10 anonim válasza:
Lul, és engem röhögtök ki, hogy 200 ezer Ft-ot ajánlottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!